Zakup minut

cenejši pogovori z vedeževalci in astrologi


V Astrocentru vam omogočamo še cenejše pogovore z našimi vedeževalci, astrologi, numerologi in svetovalci. Postopek je preprost, precej podoben polnjenju računa predplačniških mobilnih telefonov (na kartico).

BREZ KLICA NA 090! Info in naročilo na brezplačni številki: (070) 44 44 22.

Kako poteka zakup minut?

Za zakup minut morate pokličite naš klicni center na telefonsko številko (070) 44 44 22. Operater vam bo predstavil možnost zakupa minut in vas vodil skozi celoten postopek. Najprej si izberete enega od paketov minut (10, 30, 60 ali 100 minut), pri čemer lahko izbirate tudi večjo količino enakih ali različnih paketov. Nato izberete način plačila in bon s kodo vam po plačilu dostavimo po navadni ali elektronski pošti.

Katere načina plačila ponujate?

a) Zakup minut lahko plačate po povzetju, pri čemer vam bon z odkupnino pošljemo na dom in ga plačate poštarju.

b) Uporabniki monete mobilnih operaterjev Simobil in Mobitel lahko za plačilo zakupa minut uporabite mobilni telefon. Bon s kodo vam lahko pošljemo po navadni ali elektronski pošti.

c) če pa raje plačujete s pomočjo elektronske banke, vam uredimo plačilo po računu. Bon s kodo vam lahko pošljemo po navadni ali elektronski pošti.

Kako izkoristim zakupljene minute?

Pokličite telefonsko številko, ki ste jo prejeli ob zakupu minut in prevezali vas bodo k želenemu svetovalcu ali svetovalki. Slednji vas bo povprašal po kodi, ki jo dobite ob zakupu minut. To bo vnesel v sistem in pogovor se bo lahko začel.

Koliko stanejo posamezni paketi minut?

Cena minute pogovora z vedeževalko je od 1,25 € dalje.

Plačilo z moneto, bančno kartico ali po povzetju:

10 minut = 16 €, 15 minut = 24 €, 20 minut = 32 €, 30 minut = 45 €, 60 minut = 84 €, 100 minut = 135 €

nakazilo na transakcijski račun:

10 minut = 15 €, 15 minut = 23 €, 20 minut = 30 €, 30 minut = 42 €, 60 minut = 78 €, 100 minut = 125 €

Dodatne informacije o paketih lahko dobite na telefonski številki (070) 44 44 22.

Moram vse minute izkoristiti naenkrat?

Ne. Klic v Astrocenter lahko opravite večkrat in vsakič se zabeleži natančna dolžina vašega pogovora s svetovalcem. Preostale minute lahko koristite ob naslednjem klicu, in sicer vse dokler vaš račun ni prazen.

Ali se lahko potem z enim bonom pogovarjam samo z enim svetovalcem?

Ne. Izberete lahko katerega koli svetovalca Astrocentra, če želite tudi vsakič drugega.

Kako izvem, ali moj svetovalec dela in ali je prost?

Najlažji in najhitrejši način je, da preverite stanje na naši spletni strani www.astrocenter.si. Lahko pa pokličete v klicni center, kjer vam bo z informacijo postregel operater.

Ali imam pri zakupu minut še kakšne dodatne stroške?

Astrocenter vam pri zakupu minut ne zaračuna nobenih dodatnih stroškov, plačate le klic v stacionarno omrežje po ceniku svojega operaterja ali pa se vam ta odšteje iz že zakupljenih minut, ki jih danes ponuja večina operaterjev (zlasti mobilne telefonije). Nekateri operaterji omogočajo celo brezplačen klic v stacionarno omrežje, zato v takem primeru vsi dodatni stroški odpadejo.