Da zatožili so vas, si lahko predstavljate kaj takega? A po drugi strani, mar niste s svojim vedenjem sami sprožili takšne reakcije? Zdaj se obe strani delata nedolžni, vse skupaj je bolj kot komedija – farsa.
Lahko pričakujete vse polno različnih odzivov in ravno to je tisto, česar se veselite. Občutek bo, da ste sredi življenja, točno tam, kjer si želite biti. Še vselej ironičen človek bo ostal brez teksta, ki bi vam utegnil škoditi.
Današnji dan bo za vas rahlo stresen. V ozračju bo nemir, ki ne omogoča skladno dogovarjanje in zbrano delo. Čas bo za premik ali spremembo v vašem razmišljanju in dejanjih. Dokler obstajajo cilji, bodo tudi sredstva.
Res nimate več nobene druge izbire ali ste komaj čakali trenutek, ko boste lahko izrekli, da se tega ne grete več. Naj so možnosti videti še tako izčrpane, vseeno je takšna odločitev morda prenagljena.
Dobili boste navdih za umetniško ustvarjanje. Sami presodite, kam vas najbolj vleče. Če pa te sposobnosti nimate pa dovolite, da vam ta čar prikažejo drugi. Danes boste tudi bolj sočutni, kot ste običajno.
Po navadi preveč bojazni povzroči, da se zgodi natanko tisto, česar ste se najbolj bali. A glejte na to raje, kot na preizkušnjo, ne kot na kazen za nekaj, česar sploh niste storili. Zgodijo se še najbolj nore stvari.
Če se ne boste zavedali lastnih pravic, vas tudi nihče drug ne bo opominjal nanje. Zagotovo je to trenutek, ko se morate postaviti zase. Pri tem bodo zalegle vse tiste besede, ki se jih branite. Pozornost na revitalizacijo.
Danes je nemiren in razgret čas. Bodite potrpežljivi in se ne ukvarjajte se z zamerami, ki bi lahko izzvale spor. Trma bi utegnila pri znancu spodbuditi manipulativnost za doseganje zastavljenega cilja.
Začutili boste rahlo nezadovoljstvo, ki vas lahko pripelje, do čustvene razdvojenosti. Premislite, koliko vam pomeni partnerstvo, saj je ohranjanje harmonije ključnega pomena. Če se boste umaknili boste veliko tvegali.
Čas je za inovacije. Za raznolikost idej se vam ni potrebno bati. V domačem krogu se vam lahko pripeti hud prepir. Ne bo zastonj, če se boste iz tega kaj naučili. Obisk prijateljev odložite na kasnejši bolj vesel čas.
Kar nekaj veselih trenutkov vas časa, glejte, da jih boste preživeli čim bolj brezskrbno. Genialni ste, vendar se zavedajte, da se neumnežem okoli vas ni potrebno smejati. Obdržite trezno glavo ,ko se vam bodo hoteli približati.
Ne boste potrebovali dokazov, ker bo za vas štelo nekaj drugega. Pričakujte ovire na poti, ki ste jo izbrali. Spremembe so povsod, vzemite le tiste, ki vas osrečujejo, ostale pozabite, kolikor hitro morate.